Παγωτίνια snickerς με λίγα υλικά, ένας μοναδικός συνδυασμός από τραγανά αλμυρά φιστίκια , καραμελωμένο γάλα και επικάλυψη σοκολάτας που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ την παγωμένη κρέμα γάλακτος και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα αρχικά για 3 λεπτά και στη συνέχεια λίγο πιο δυνατά μέχρι η σαντιγί να μοιάζει με γιαούρτι.
Συνεχίζουμε ρίχνοντας τμηματικά το καραμελωμένο γάλα ενώ χτυπάμε με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθούν τα δυο υλικά.
Τέλος προσθέτουμε τα αλατισμένα φιστίκια και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ από πάνω προς τα κάτω προσεκτικά.
Σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα παγωτού που ετοιμάσαμε αφήνοντας μεταξύ τους απόσταση 3 εκ. περίπου.
Βάζουμε το ταψί στον καταψύκτη για 3 ώρες ώστε να παγώσουν τα παγωτίνια.
Στο μεταξύ λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα σε Μπεν μαρί και στη συνέχεια αφήνουμε στην άκρη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Όταν τα παγωτίνια είναι έτοιμα τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα να καλυφθούν και πασπαλίζουμε με χοντροκομμένα αράπικα φιστίκα.
Βάζουμε τα παγωτίνια και πάλι στην κατάψυξη για 30 λεπτά μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.
Όταν είναι έτοιμα απολαμβάνουμε τα πιο νόστιμα snickerς παγωτίνια.