Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Ρωτήσατε και σας απαντώ!

Μπορώ να κατεβάσω συνταγές από αυτό το blog;

Μπορείς να κατεβάσεις, να κάνεις copy και να εκτυπώσεις τις συνταγές μου για προσωπική σου χρήση. Αν θες να την βάλεις στην ιστοσελίδα σου, στείλε μου ένα email να σου εξηγήσω πως να το κάνεις.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου;

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στέλνοντας μου ένα email στο info@nicolscooking.gr ή συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας. Θα σου απαντήσω το συντομότερο δυνατόν.

Πως μπορώ να συνεργαστώ μαζί σου;

Αγαπώ την φωτογραφία φαγητού και μου αρέσει να φτιάχνω συνταγές για μικρούς παραγωγούς και εταιρείες τροφίμων και ποτών. Δες τις συνεργασίες μου εδώ.

Aν επιθυμείτε οποιαδήποτε συνεργασία μαζί μου επικοινωνήστε στο info@nicolscooking.gr

Πως να γραφτώ στη Λίστα παραληπτών Newsletter;

Είναι πολύ έυκολο. Απλά συμπλήρωσε το email σου στο αντίστοιχο πεδίο που εμφανίζεται λίγο πιο κάτω και πάτα το κουμπί “Εγγραφή”. Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και να τσεκάρεις το πεδίο “Συμφωνώ με τους Όρους & ΠροπΥποθέσεις. 

Πως να κάνω μια ερώτηση για κάποια συνταγή σου;

Χρησιμοποίσε τη Φόρμα Επικοινωνίας ή στείλε μου ένα email sto info@nicolscooking.gr. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε και θα σου απαντήσω το συντομότερο δυνατόν.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω συνταγή ή φωτογραφίες σου στην ιστοσελίδα μου;

Μπορείς να το κάνεις αρκεί να αναφέρεις ώς πηγή της συνταγής και της φωτογραφίας το όνομα μου “Νικόλ Μαρίνου” και το blog μου nicolscooking.gr με ενεργό σύνδεσμο (Link URL).

Close
Nicolscooking.gr © Copyright 2021. All rights reserved.
Close