Smoothie με μπανάνες, γάλα αμυγδάλου, σταφίδες και βρώμη
Φτιάχνουμε σούπερ υγιεινό smoothie για πρωινό ή σνακ με παγωμένες μπανάνες, σπιτική πραλίνα φουντουκιού και βρώμη πλούσιο σε γεύση!
Υλικά
- 3 τεμ. μπανάνες ώριμες
- 375 ml γάλα αμυγδάλου ή άλλο φυτικό γάλα παγωμένο
- 2 κουτ.σουπ. πραλίνα φουντουκιού ή αμυγδαλοβούτυρο με κακάο
- 125 γρ. νιφάδες βρώμης
- 80 γρ. σταφίδες ξανθιές
- 1 κουτ.γλ. κανέλα σκόνη
Για την επικάλυψη:
- κανέλα σκόνη
- νιφάδες βρώμης
Οδηγίες
- Κόβουμε τις μπανάνες σε λεπτές φέτες τις βάζουμε σε διαφανή μεμβράνη τη μια δίπλα στη άλλη και τις καλύπτουμε . Βάζουμε τις μπανάνες στην κατάψυξη να παγώσουν για 3 ώρες.
- Στη συνέχεια τις βάζουμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου, τη βρώμη, τις σταφίδες, την σκόνη κανέλας, την πραλίνα φουντουκιού.
- Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 3 -4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους και να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
- Μοιράζουμε σε ποτήρια και πασπαλίζουμε με κανέλα και νιφάδες βρώμης.
Smoothie με μπανάνες, γάλα αμυγδάλου, σταφίδες και βρώμη
Φτιάχνουμε σούπερ υγιεινό smoothie για πρωινό ή σνακ με παγωμένες μπανάνες, σπιτική πραλίνα φουντουκιού και βρώμη πλούσιο σε γεύση!
Υλικά
- 3 τεμ. μπανάνες ώριμες
- 375 ml γάλα αμυγδάλου ή άλλο φυτικό γάλα παγωμένο
- 2 κουτ.σουπ. πραλίνα φουντουκιού ή αμυγδαλοβούτυρο με κακάο
- 125 γρ. νιφάδες βρώμης
- 80 γρ. σταφίδες ξανθιές
- 1 κουτ.γλ. κανέλα σκόνη
Για την επικάλυψη:
- κανέλα σκόνη
- νιφάδες βρώμης
Οδηγίες
- Κόβουμε τις μπανάνες σε λεπτές φέτες τις βάζουμε σε διαφανή μεμβράνη τη μια δίπλα στη άλλη και τις καλύπτουμε . Βάζουμε τις μπανάνες στην κατάψυξη να παγώσουν για 3 ώρες.
- Στη συνέχεια τις βάζουμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου, τη βρώμη, τις σταφίδες, την σκόνη κανέλας, την πραλίνα φουντουκιού.
- Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 3 -4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους και να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
- Μοιράζουμε σε ποτήρια και πασπαλίζουμε με κανέλα και νιφάδες βρώμης.
Smoothie με μπανάνες, γάλα αμυγδάλου, σταφίδες και βρώμη
Φτιάχνουμε σούπερ υγιεινό smoothie για πρωινό ή σνακ με παγωμένες μπανάνες, σπιτική πραλίνα φουντουκιού και βρώμη πλούσιο σε γεύση!
Υλικά
- 3 τεμ. μπανάνες ώριμες
- 375 ml γάλα αμυγδάλου ή άλλο φυτικό γάλα παγωμένο
- 2 κουτ.σουπ. πραλίνα φουντουκιού ή αμυγδαλοβούτυρο με κακάο
- 125 γρ. νιφάδες βρώμης
- 80 γρ. σταφίδες ξανθιές
- 1 κουτ.γλ. κανέλα σκόνη
Για την επικάλυψη:
- κανέλα σκόνη
- νιφάδες βρώμης
Οδηγίες
- Κόβουμε τις μπανάνες σε λεπτές φέτες τις βάζουμε σε διαφανή μεμβράνη τη μια δίπλα στη άλλη και τις καλύπτουμε . Βάζουμε τις μπανάνες στην κατάψυξη να παγώσουν για 3 ώρες.
- Στη συνέχεια τις βάζουμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου, τη βρώμη, τις σταφίδες, την σκόνη κανέλας, την πραλίνα φουντουκιού.
- Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 3 -4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους και να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
- Μοιράζουμε σε ποτήρια και πασπαλίζουμε με κανέλα και νιφάδες βρώμης.
Δοκίμασες αυτή τη συνταγή;
Πες μου πως σου φάνηκε ή αν σου πέτυχε! Άσε μου το σχόλιο σου πιο κάτω και κάνε με tag @nicolscooking στο Instagram με το hashtag #nicolscooking