Κοκτέιλ με λευκό Σαμιώτικο κρασί Samoς Vin Doux
Το Samoς Vin Doux το εξαιρετικό γλυκό κρασί της Σάμου θα δώσει άλλη γεύση στα βράδια σου και το άρωμα του θα σε παρασύρει να ανακαλύψεις μια μοναδική οινική εμπειρία.Το συγκεκριμμένο κρασί όταν αναμιγνύεται με φρούτα το καθιστά μοναδικό για δροσερά κοκτέιλ.
Υλικά
- 750 ml κρασί λευκό Μοσχάτο Σάμου παγωμένο
- 200 ml αεριούχο αναψυκτικό με αρώματα εσπεριδοειδών παγωμένο
- 1 κουτί σόδα υγρή παγωμένη
Για το σερβίρισμα:
- φέτες πορτοκαλιού
- φέτες λεμονιού
- φύλλα δυόσμου
- θρυμματισμένα παγάκια
Οδηγίες
- Σε μεγάλη γυάλινη κανάτα ρίχνουμε το παγωμένο λευκό Σαμιώτικο κρασί μαζί με το αεριούχο αναψυκτικό και την σόδα και ανακατεύουμε με ένα αναδευτήρα για κοκτέιλ.
- Στη συνέχεια μέσα στην κανάτα βάζουμε ροδέλες πορτοκαλιού και λεμονιού μαζί με φύλλα δυόσμου και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα σερβίρουμε.
- Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια με θρυμματισμένο πάγο και στολίζουμε με ροδέλες πορτοκαλιού και φύλλα δυόσμου.
- Διατηρείται στο ψυγείο.
Δοκίμασες αυτή τη συνταγή;
Πες μου πως σου φάνηκε ή αν σου πέτυχε! Άσε μου το σχόλιο σου πιο κάτω και κάνε με tag @nicolscooking στο Instagram με το hashtag #nicolscooking