Smoothie με γιαούρτι και βερίκοκα
Γευστικό smoothie με βερίκοκα, γιαούρτι και γάλα αμυγδάλου πλούσιο σε πρωτεϊνη για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!
Υλικά
- 200 γρ. ώριμα βερίκοκα κατεψυγμένα
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
- 250 ml γάλα αμυγδάλου ή άλλο φυτικό γάλα παγωμένο
- 2 κουτ.σουπ. μέλι ή σιρόπι αγαύης
Για το σερβίρισμα:
- ροδέλες από βερίκοκα
- φύλλα δυόσμου
- παγάκια
Οδηγίες
- Βάζουμε τα παγωμένα βερίκοκα κατευθείαν από την κατάψυξη στο μίξερ μαζί με το γιαούρτι, το γάλα αμυγδάλου και το μέλι και χτυπάμε καλά να πολτοποιηθούν μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Αν είναι πολύ παχύρευστο το μείγμα προσθέτουμε λίγο γάλα αμυγδάλου ακόμα για να αραιώσουμε το smoothie.
- Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και το απολαμβάνουμε κρύο με παγάκια.
- Στολίζουμε με ροδέλες από βερίκοκα και φρέσκο δυόσμο.
Σημειώσεις
Tip: Μπορούμε να φτιάξουμε το συγκεκριμένο smoothie και με άλλα καλοκαιρινά φρούτα της αρεσκείας μας.
Δοκίμασες αυτή τη συνταγή;
Πες μου πως σου φάνηκε ή αν σου πέτυχε! Άσε μου το σχόλιο σου πιο κάτω και κάνε με tag @nicolscooking στο Instagram με το hashtag #nicolscooking